Lyssna Insia

Borgafjäll Outdoor Weekend

Helgen efter midsommar är det världspremiär för Borgafjäll Outdoor Weekend – BOW! En fjällhelg fylld med aktiviteter som yoga, SUP-paddling, fjällsnorkling, äventyrsfilm, löpningsclinics och fotoworkshop. Helgen avslutas med löpartävlingen Lillfjället Uphill Race (340 höjdmeter uppför och lika mycket utför!).

Plats: Borgafjäll

När: 20190628-30, kl 19:00 - 17:30

Arrangör: http://www.borgafjalloutdoorweekend.se

Kontakt: Susanne Lindqvist, 070-2360904

Borgafjäll är mest känt för sin fantastisk skidåkning, med BOW vill vi få fler att upptäcka att det är ett lika fantastiskt ställe på sommaren, säger Susanne Lindqvist från företaget Äventyrslust – som tillsammans med Borgagården står som initiativtagare och arrangörer av festivalen.

De lokala arrangörerna vill med Borgafjäll Outdoor Weekend skapa en mötesplats för folk som vill testa nya aktiviteter och samtidigt uppleva en orörd fjällmiljö. Det ska även vara en helg där folk med intresse för friluftsliv får träffa och umgås med likasinnade, och kunna utbyta idéer och erfarenheter.

Festivalarenan kommer att vara på Borgagårdens område i Borgafjäll, Södra Lappland. BOW kan anordnas tack vare engagerade samarbetspartners som Elixir Filmfestival, Kajaktiv, Träna med Glädje, Thomsen Adventures och Westerbottens bryggeri.

Uppdaterad den 10 maj 2019