Lyssna Insia

Musik i sommarkväll - Otiden

Den nybildade gruppen Otiden blandar egna kompositioner med tolkningar av melodier som för tankarna till livet, tiden och firandet.

Plats: Dorotea kyrka

När: Onsdagen den 26/6 klockan 18:00

Arrangör: Dorotea-Risbäck församling, Sensus Studieförbund

Kontakt: 0942-14230

Gruppen består av saxofonisterna Hanna Ågren och Ludvig Nordgren och vokalisten Maja Kirchhoff. Tidigare har du hört dem i grupper som Azca & Kweeband, Ljungselda, Partiet, Chime Vokalensemble och Hanna & Ludvig duo. För tillfället studerar Hanna och Ludvig folk- och världsmusik respektive jazz/improvisation vid musikhögskolan i Malmö och Maja studerar jazz/improvisation vid musikhögskolan i Göteborg. Med dessa musikaliska utgångspunkter skapar de tillsammans upplevelsen som bara röst och saxofon kan frambringa med influenser från folkmusik, jazz, pop och visor.

Otiden
Tiden och åldrandet är något som påverkar oss alla och inget vi någonsin kan fly eller avsäga oss från. Hur känns det att åldras? Vad gör tiden med oss? Vad är tid - vad är otid? Dessa frågor behandlas varsamt och med eftertanke i detta musikaliska program där röst och saxofoner möts i en inte alltför vanlig klangvärld. Den nybildade gruppen Otiden blandar egna kompositioner med tolkningar av melodier som för tankarna till livet, tiden och åldrandet.

Inträdde frivilligt, går till församlingens musikverksamhet.

Uppdaterad den 19 februari 2019