Lyssna

Om panikknappen

Skälet till att vi har en panikknapp, är att vissa kan känna sig hotade och övervakade och vill hemlighålla vilka webbplatser de besöker.

Panikknappen tar dig snabbt till en ny hemsida, om du känner dig hotad. Men denna knapp rensar inte informationen som lagras i datorn, för att radera “historiken” måste du rensa ut informationen, vilket bara tar ett par klick. Gör detta när du känner dig trygg, om du hamnar i en pressad situation bör du använda panikknappen i första hand.

Läs mer under Dölj ditt besök

Uppdaterad den 25 oktober 2017