Lyssna Insia

Välkommen till Oss!

När du kommer till Dorotea, kommer du till ett samhälle som har ett stort hjärta och själ. Här verkar alla för att hjälpa orten framåt.

Dorotea är den lilla kommunen som har massor att erbjuda sin befolkning, möjligheterna till ett liv med verklig kvalité är stora. Kommunen kan erbjuda trygghet, bra boende, ett starkt företagsklimat, stabil och trygg barnomsorg och en hel del kultur blandat med äventyr. 

Kommunens näringslivskontor hjälper till vid nyetableringar och tillhandahållande av lokaler för näringsverksamhet med mera.

Skogs- och tillverkningsindustrin, turistnäringen tillsammans med kundtjänstverksamhet dominerar sysselsättningen i kommunen.

Vår närhet till flyget och inlandsbanan gör att det ges stora möjligheter till bra lösningar för transporter. Kommunen har ett väl utbyggt bredbandsnät som ger företag med behov av bra datakommunikation goda förutsättningar att växa.

Välkommen till Oss med dina funderingar, tankar och idéer, vare sig det är en företagsidé eller en tanke om något som kan förbättra vår kommun. Ingen idé är för liten. 

Vi finns här för Er, både via mail, telefon och personligt möte. Allt som sägs mellan oss behandlas med sekretess. 

Uppdaterad den 4 oktober 2018