Lyssna Insia

Välkommen till oss!

När du kommer till Dorotea kommer du till ett samhälle som har ett stort hjärta och själ. Här verkar alla för att driva orten framåt.

Dorotea är den lilla kommunen som har massor att erbjuda sin befolkning, möjligheterna till ett liv med verklig kvalité är stora. Kommunen kan erbjuda trygghet, bra boende, ett starkt företagsklimat, stabil och trygg barnomsorg och en hel del kultur blandat med äventyr. 

Kommunens näringslivskontor hjälper till vid nyetableringar och tillhandahållande av lokaler för näringsverksamhet med mera.

Skogs- och tillverkningsindustrin, turistnäringen tillsammans med kundtjänstverksamhet dominerar sysselsättningen i kommunen.

Vår närhet till flyget och inlandsbanan gör att det ges stora möjligheter till bra lösningar för transporter. Kommunen har ett väl utbyggt bredbandsnät som ger företag med behov av bra datakommunikation goda förutsättningar att växa.

Välkommen till Oss med dina funderingar, tankar och idéer, vare sig det är en företagsidé eller en tanke om något som kan förbättra vår kommun. Ingen idé är för liten. 

Vi finns här för Er, både via mail, telefon och personligt möte. Allt som sägs mellan oss behandlas med sekretess. 

Uppdaterad den 15 november 2019

Aktuellt

Företagsbesök

Lediga jobb

Vill du sälja eller köpa bostad?

Näringslivsenheten

Näringslivsutvecklare
Gabriel Holmlund
Tel: 0942-140 80
gabriel.holmlund@dorotea.se

Projektledare
Anders Karlsson
Tel: 073 - 053 01 92
anders.karlsson@dorotea.se

Projektledare/Kommunikatör
Hanna Gimbergsson
Tel: 073 - 803 70 45
hanna.gimbergsson@dorotea.se