Lyssna Insia

Digitalt seminarium för dig som nybliven företagare

Välkommen till Almis digitala seminarium ”Du och ditt företag”! I syfte att överbrygga de betydande geografiska avstånden i
länet för att nå ut till ännu fler företagare arrangerar Almi, genom sitt projekt Digitala kontoret, digitala seminarier.


Seminariet är till för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Eller så har du ett nytt projekt på gång, som du önskar ge bästa möjliga start och utgångspunkt. Seminariet kommer att hållas på plats i Umeå och digitalt kopplas ytterligare två orter, Dorotea och Sorsele, upp där deltagarna samlas vid lärcentra för gemensamt seminariedeltagande.

Ett hållbarhetsperspektiv är en förutsättning för att bli framgångsrik och detta är ett genomgående tema i seminariet. Du får också ta del av modeller och verktyg som hjälper dig att lägga rätt grund för verksamheten.
Utmana dig själv och ta nästa steg i dina företagarambitioner. Seminariet ”Du och ditt företag” ger dig kunskap, inspiration och möjlighet att utveckla ditt nätverk. Du får med dig verktyg och kunskaper att tydliggöra din vision, din företagsidé och ditt erbjudande till marknaden, både för dig själv och för omvärlden. Seminariet handlar också om att förstå vilka de egna personliga styrkorna och svagheterna är.

Välkommen!

Tid:Torsdagen den 5/12, kl. 13-16. Almi bjuder på fika!
Plats Umeå: Region Västerbotten, Västra Norrlandsgatan 13, lokal Eken
Plats Dorotea: Lärcentrum, Parkvägen 1, Dorotea
Plats Sorsele: Lärcentrum, Storgatan 11, Sorsele
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan: Anmäl dig på Almias webbplats senast 2 december. Vänligen ange ort i din anmälan. OBS! 250 kr debiteras om du anmäler dig och inte deltar utan att avboka. Det kan du göra i bekräftelsemejlet du får efter anmälan!

Uppdaterad den 30 november 2019