Lyssna Insia

Doroteahus i Dorotea AB söker en administratör

Doroteahus är ett helägt kommunalt bostadsbolag med ca 500 lägenheter. I vårt bestånd ingår även ett äldreboende, ett servicehus samt ett mindre antal lokaler samt skötsel av lokalvården i kommunens lokaler. Huvuddelen av bostäderna finns i tätorten, men vi har även lägenheter/pensionärshus i Svanaby, Lajksjö, Avaträsk, Risbäck och Borgafjäll.

Som administratör hanterar du uthyrning av bl.a kommunens parkeringsplatser och motorvärmare samt en del fastigheter. I arbetet ingår även nyckelhantering, fakturering, kontering, debitering och kostnadsfördelningar, vikarieanskaffning. Du sköter verksamhetens kundservice. Du har en central och viktig roll i verksamheten med varierande arbetsuppgifter som ställer krav på din förmåga att själv organisera ditt arbete, att ta egna initiativ och lätt lösa problem.

Kvalifikationer

Om arbetet lockar dig är du sannolikt strukturerad och systematisk. Du är själv beredd att bygga upp systematik och rutiner men även att ställa om snabbt om ett ärende brådskar.

Erfarenhet av administrativt arbete och erfarenhet av tekniska verksamheter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Doroteahus erbjuder 1 timme friskvård per vecka, på betald arbetstid.

I Dorotea kan man kombinera sitt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta Räddningstjänsten om du skulle vara intresserad att jobba som deltidsbrandman.

Tillträde: 2021-11-01
Körkort: B
Varaktighet: Tillsvidare/Deltid 75% Med provanställning 6mån
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt: VD Ingemar Ingelsson 094214044. ingemar.ingelsson@dorotea.se

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-01
Ansökan skickas till Doroteahus i Dorotea AB, 917 81 Dorotea eller info@doroteahus.se
Märk ansökan med: Administratör

Uppdaterad den 13 september 2021