Feriearbete hos Dorotea kommun

Nu är det dags att söka feriearbete för sommaren 2023! Möjligheten att söka feriearbete vänder sig i första hand till dig som avslutar årskurs 9 eller årskurs 1 på gymnasiet och saknar annat sommarjobb. Övriga har möjlighet att söka och kan få feriearbete i mån av plats. Feriearbetet pågår i 2 veckor och vi har ett begränsat antal platser.

Kommunen har många verksamheter med olika arbetsuppgifter samt duktiga handledare som stöttar i arbetet. Kommunen samverkar även med ”Ung i Dorotea” som tidigare år anordnat jobb för feriearbetare. Dessutom erbjuds möjligheten att driva eget företag med stöd av erfarna coacher.

Ung i Dorotea

Vill du ha ett roligt och utvecklande sommarjobb och samtidigt skapa världens bästa sommarlov för andra unga i Dorotea kommun? Vill du planera, leda och genomföra olika aktiviteter tillsammans med andra? Vad sägs om att anordna ett barnkalas i Kvarnparken, en brännbollsturnering på Björnvallen – eller något annat som du tycker är kul? Ta chansen och sök din plats redan nu!

Ung Drive

Vill du driva eget företag i sommar? Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får du som går åk 8 – åk 1 på gymnasiet hjälp att driva och tjäna pengar på ett eget företag under sommarlovet. Handledning sker digitalt.

Läs mer och ansök på Ung drives webbplats: https://ungdrive.se/academy/

Mer information

För mer information kan du även kontakta Peter Ahlqvist;
E-post: peter.ahlqvist@dorotea.se
Telefon: 0942-141 95

Du ansöker via vår e-tjänst. Ange vilka veckor du är intresserad att feriearbeta (24-33) och om du har specifika önskemål. Du kommer att tilldelas en plats utifrån de förutsättningar som finns och vi kan inte garantera att du får den period du önskar.

Sista ansökningsdag är 24 april.

Länk till e-tjänst för ansökan.

Uppdaterad den 15 mars 2023

Länk till E-tjänster och Blanketter

Lärcentrum

Enhetsansvarig/Rektor
Sara Norlin
Telefon: 0942 - 141 91
sara.norlin@dorotea.se

Utbildningsledare
Projektledare
Peter Ahlqvist
Telefon: 0942-141 95
peter.ahlqvist@dorotea.se

Vik. studie- och yrkesvägledare
Annmari Jonsson
annmari.jonsson@dorotea.se

Lärare Sfi
Michael Tjernlund
michael.tjernlund@dorotea.se

Handledare integrationsenheten
Annika Olofsson
Telefon: 0942 - 141 74
annika.olofsson@dorotea.se

IT-samordnare
Christian Svanlund
Telefon: 0942 - 140 83
christian.svanlund@dorotea.se

Besöksadress:
Parkvägen 1 & 2
917 31 Dorotea