Företagare – ställ ut på Inlandsmässan i Dorotea!

Inlandsmässan i Dorotea, tidigare Doroteamässan, kommer genomföras 30 sep – 1 okt. Näringslivsmässan kommer detta år att fokusera på ett hållbart samhälle och särskilt rikta sig mot ungdomar. Du som är företagare, kom och visa upp din verksamhet!

Äntligen kommer vi att genomföra den länge planerade Doroteamässan, fredagen den 30 september och lördagen den 1 oktober. Vi samarbetar numera med Vilhelmina och Åsele kommun med stor hjälp av Inlandets teknikpark, och väljer därför att döpa om mässan till Inlandsmässan i stället. Mässan blir betydligt större i år och vi hoppas på närmare 100 utställare och att många Doroteaföretag vill ställa ut!
Mässans tema kommer att vara ett hållbart samhälle. Vi samlas under två intensiva dagar för att fokusera på viktiga framtidsfrågor, visa våra framtidsföretag och knyta värdefulla kontakter mellan varandra, allmänheten och inte minst våra ungdomar. Sverige och världen står inför stora utmaningar att ställa om till ett hållbart samhälle. Många av svaren på hur detta kan ske finns i hos oss i inlandet!
Det är kostnadsfritt att ställa ut och intresseanmälan är öppen till och med den 3 juni, men anmäl dig så fort som möjligt då antalet platser är begränsat. Mer information och anmälan hittar du på länken nedan.
Uppdaterad den 16 maj 2022