Lyssna Insia

Lättnader i restriktionerna från och med 15 juli

Från och med den 15:de juli kommer ett antal restriktioner som har införts med anledning av pandemin att lyftas.
Läs här vad det innebär för kultur-och fritidsverksamheterna.

Medborgarhusets verksamheter

Vi ber alla våra gäster att endast besöka oss om de är symtomfria, att fortsatt hålla avstånd samt att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning.

Gym

Regleringen om ett visst antal kvadratmeter per person tas bort vilket innebär att det ej längre är ett begränsat antal personer i gymmet. Vi uppmanar fortfarande våra gäster att rengöra den utrustning som har använts samt att hålla avstånd till andra gäster.
Byt gärna om hemma!

Bio

Vid filmvisning bokar du din biljett genom att ringa 0942-140 67 då det fortfarande är begränsat antal platser för att kunna följa rekommendationerna om 1 meters avstånd mellan sällskapen. Däremot höjs storleken på sällskapen till max 8 personer. I sommar visar vi enstaka filmer men planerar för ökat antal visningar till hösten igen.

 Gruppträningar

I sommar hålls gruppträningarna utomhus men tillåts nu att flyttas in vid dåligt väder eller behov.

 Simhall

Simhallen planeras att öppna 30 augusti under förutsättning att restriktionerna tillåter.  

Biblioteket

Regleringen om ett visst antal kvadratmeter per person tas bort vilket innebär att det ej längre är ett begränsat antal personer i biblioteket. Vi ber alla våra gäster att fortsatt hålla avstånd samt att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning.

 

 

 

Uppdaterad den 15 juli 2021