Lyssna Insia

Påverka Leader Lapplands inriktning!

Ta chansen att vara med och bestämma vad Leader Lappland ska satsa på framöver.

Denna information kommer från Leader Lappland
Leader arbetar med lokal utveckling genom samverkan och med underifrånperspektiv, dvs att de som bor i området ska vara med och påverka utvecklingen. Genom Leader kan man ansöka om pengar för att genomföra sina idéer tillsammans. Leader kan arbeta med utveckling inom många olika områden. Det kan handla om kultur och fritid, turism, attraktiva boendemiljöer, näringslivsutveckling, lokal infrastruktur, natur- och kulturmiljöer, klimatomställningar, smarta landsbygder, hållbar utveckling, social inkludering o s v.

Nu ska vi ta fram en ny utvecklingsstrategi för området Leader Lappland för verksamhetsperioden 2023-2027. Därför vill vi veta vad just DU tycker att Leader ska jobba med och vad DU skulle vilja göra!

Har du frågor eller vill kontakta Leader Lappland om en projektidé? Skicka ett mejl till Leaderkontoret: info@lappland2020.se
Den här enkäten vänder sig till dig som finns i Leader Lapplands område som består av Arjeplog, Arvidsjaur, Dorotea, Lycksele, Sorsele, Storuman, Vilhelmina och Åsele kommuner.

Vi vill redan nu tacka för din medverkan, dina svar är väldigt värdefulla!

Länk till enkäten

Uppdaterad den 24 juni 2021