Lyssna Insia

Ungdomskonsulent

Hej! Matilda Söderberg heter jag och jobbar sen 1:a december som ungdomskonsulent för Dorotea Kommun och projektet Youth Up North. Detta är ett projekt inom ramen för Youth 2030 Movement där Familjen Kamprads Stiftelse och Hugo Stenbecks Stiftelse går samman för att stärka unga i glesbygd, med fokus på Norrlands inland.

Det här ska bli så himla kul och jag trivs redan som fisken i vattnet! Jag har mitt kontor på Medborgarhuset och kommer mest att arbeta med projektet, men så småningom även på ungdomsgården och hoppas att vi ses där!

Du som är i åldrarna 13-25 år kan kontakta mig om du har funderingar gällande stöd i föreningsbildande, coaching kring projektledning eller bidragssökande. Du kanske också har en idé till ett rolig evenemang, önskemål eller tips för att skapa fler mötesplatser eller programpunkter i Dorotea som jag kan hjälpa dig att förverkliga! 

Jag ska även stötta företag och föreningar att nå ut till ungdomar, samt hjälpa kommunens verksamheter att förverkliga och implementera ungas idéer. Hör av dig om du har frågor och funderingar!

Mina kontaktuppgifter är:

Mail: matilda.soderberg@dorotea.se
Telefonnummer: 0738418996

Uppdaterad den 4 januari 2021