vy över samhället, hus, skog och en sjö. I bakgrunden syns berg och himmel.

Driva företag eller arbeta i Dorotea

Här på webben hittar du information om kommunens resurser för dig som företagare eller arbetssökande. Till exempel kan du läsa vårt nyhetsbrev Näringslivsnytt, ta en titt på pågående näringslivsprojekt eller hitta lediga jobb i Dorotea kommun.

Kom och prata med oss

Vi på kommunens näringslivskontor hjälper gärna dig som näringsidkare med rådgivning, stöd, tillhandahållande av lokaler med mera. Vi hjälper dig att hitta rätt inom kommunens förvaltningar, eller bland andra aktörer som arbetar med företagsstart, företagsservice, företagsutveckling eller finansiering av företag.

Välkommen till oss med dina tankar och idéer, vare sig det är en företagsidé eller ett förslag på något som kan förbättra vår kommun. Du kan ringa, mejla eller boka personligt möte med oss. För tillfället tar vi inte emot obokade besök eftersom vi vill minska eventuell smittspridning, men du är varmt välkommen att boka in dig!

Du kan få stöd om din verksamhet påverkats av coronaviruset

Här på vår webbplats har vi samlat information om vad vi på kommunen kan erbjuda dig som företagare. Vi länkar också vidare till myndigheter och andra aktörer som erbjuder stöd och information. Du hittar vår samlade coronainformation här.

Näringslivskontoret har under åren 2018 och framåt erhållit ett särskilt statsstöd för näringslivsutveckling, vilket har möjliggjort bland annat resursförstärkning på enheten.

TILLV Samarbete RGB  250 x 154.png

Uppdaterad den 14 november 2022,

Länk till Företagsbesök

Länk till Lediga jobb

Vill du sälja eller köpa bostad?

Näringslivsenheten

Näringslivsutvecklare
Gabriel Holmlund
0942-140 80
gabriel.holmlund@dorotea.se